Viimeinen kokonainen päivä Japanissa

Keskiviikko 4.1.2017, matkapäivä 14/15

Aloitin päivän rauhallisesti ja menin käymään puolen päivän jälkeen Tokyo Towerissa, jossa minun oli ollut tarkoitus käydä jo aiemmin. Hyvä näköalathan siellä oli. Kaupunkia joka suunnassa. Vaikka päivä oli omasta mielestä kirkas ja selkeä, 150 m:n korkeudessa tajusin, että se oli kosteampi kuin olin kuvitellut. Valitettavasti ilman kosteuden takia, en pystynyt näkemään n. 90 km päässä olevaa Fuji vuorta. Kaupunkia ja korkeita rakennuksia taas näki.

Tokyo Towerilla oli oma postilaatikkonsa 150 m korkeudessa, josta pystyi lähettämään kirjeitä maailmalle. Tästä syystä ostin kortteja ja postimerkkejä ja pistin ne matkaan sukulaisille. Kansainvälinen postimerkki maksoi vain 70 jeniä! Eli vähän päälle 50 senttiä.

Vietettyäni tarpeeksi aikaa ylä ilmoissa menin alas ja kävin kiertelemässä Tokyo Towerin lahjatavara puoteja, mutten löytänyt mitään mitä olisin halunnut ostaa.

Tämän jälkeen päätin tehdä viimeisen kierroksen Akihabarassa (kyllä vain taas siellä), koska se oli epäilemättä edelleen mielenkiintoisin paikka.

Palasin sitten Kawasakiin ja pistin tavarani valmiiksi seuraavan päivän lähtöä varten ja suunnittelin etukäteen millä junilla lentokentälle kulkisin.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s