Lähtö Japanista

Torstai 5.1.2017, matkapäivä 15/15

Nyt on se päivä. Lopultakin joutuu/pääsee palaamaan takaisin Suomeen. Toisaalta se on harmillista, mutta suurimmaksi osaksi olen iloinen siitä, että pääsen takaisin Suomeen.

Rahaa täällä on kyllä kulunut ja välistä ollut lyhyitä ongelmia, kun ei ole kieltä osannut kunnolla. No niistä selvisi.

Tänään heräsin viideltä ja lähdin Kawasakin rautatieasemalle. Sieltä nousin junaan kuudelta ja sitten vaihdoin junaa Shimbashissa. Tällä junalla pääsinkin sitten aina Naritan lentokentälle asti. Saavuin lentokentälle vähän ennen kahdeksaa. Lento lähtisi vasta 11.30,  joten olin hyvissä ajoin paikalla.

Jätin laukkuni drop off tiskille ja sain Boarding Passini. Tästä sitten jonotin turvatarkastukseen vähän aikaa ja pääsin turvatarkastuksesta ongelmitta. Muistin juoda mehupullon tyhjäksi ennen sitä.

Koska minulla oli tässä vaiheessa vielä vajaa kolmisen tuntia aikaa, kiertelin lentokentän kauppoja ja kävin syömässä omuricen kokiksen kanssa. Pahin virheeni sitten valmiin benton. Omurice oli mauton ja ketsuppi kauheaa. Kokiskin maistui laimennetulle. Paikka jossa kävin oli jonkin sortin Bar & Cafe. Osaan itse tehdä paljon paremman omuricen! Tuo oli karsea esitys! No joka tapauksessa se nyt toimitti aamupalan virkaa, enkä varmaan kuole nälkään.

No tämän jälkeen siirryinkin portin 91 lähistölle kuluttamaan aikaani ennen kuin tästä pitäisi nousta lennolle. Ja nyt kirjoittaessani kello on 10.30 Japanin aikaa eli tunnin päästä on lähtö lennolla AY5812 04.30 Suomen aikaa. Tällä kertaa kone on Japan Airlinesin kone. Jos tästä lento jännityksestäkin pääsisi yli pian.

Helsinkiin minun pitäisi saapua 15.00 aikoihin ja junalla olisi tarkoitus jatkaa viiden aikoihin Tampereelle. Onnistuin hukkaamaan DNA:n sim-kortin puhelimestani, joten minun täytyy käydä hommaamassa uusi sitten Suomessa. Jos nyt hommaisi vaikka jonkin prepaid liittymän pahimpaan hätään. Kohta lähetään!

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s