Washinomiyassa Jaakuin ja Buccehin kanssa

Sunnuntai 1.1.2017, matkapäivä 11/15

Vuosi on vaihtunut, mutta en ollut enää hereillä siihen aikaan, koska päätin pistää pään pehkuihin selventääkseni pääni. Heräsin neljältä kauheaan janoon ja totesin, että olin selvennyt. Jatkoin unia.

Aamusta sitten lähin yhdentoista aikoihin liikenteeseen ja matkasin asemalle, jossa oli tarkoitus tavata Jaakui ja Bucceh. Heidän kanssaan oli eilen ollut puhe, että mentäisiin käymään Washinomiyassa. Siellä on nimittäin vuoden eka päivä tapahtuma temppelillä ja siellä on kojuja ja muuta jännää. Koska ei ollut mitään syytä kieltäytyä totesin, että samakai tuo. Hakonen reissun voin siirtää seuraavalle päivälle. Matkakaan ei maksanut junilla kuin reippaat tuhat jeniä sinne ja toinen takaisin.

Paikan päällä näin taas, että Japanissa mikään ei ole pyhää. Anime sarja Lucky star sijoittui Washinomiyaan ja tästä syystä sen sarjan oheistuotteita oli nähtävissä paljon kojuilla. Olipa siellä yksi liikkeen ulkoseinäkin koristeltu ja mopo maalattu Lucky starin hahmoilla. Itse en ole tähän mennessä katsonut kyseistä sarjaa, koska en ole niin kiinnostunut moe sarjoista.

No kierrettiin kojuja, nähtiin siellä yksi viihdyttäjä koulutetun apinan kanssa, kierrettiin temppeliä ja palattiin sitten takaisin.

Itse päätin käydä vielä Akihabarassa (taas) ja ostin sieltä itselleni koottavan robotin pienoismallisetin (jos tarkkoja ollaan niin Mobil Suit Gundam -sarjan, Gundam Vidar). Ei maksanut kuin 1100 jeniä! Eli alle kympin euroissa. Tämän lisäksi rahaa paloi taas sarjakuviin. Kirjahyllyni eivät kohta enää kestä…

dsc00031

Kawasakissa kävin syömässä Curryä 370 jenillä! Ilman lisättyä croquettea se olisi ollut vain 300 jeniä! Aiemmassa curry paikassa sain maksaa tuplasti vastaavasta annoksesta! Japanissa voi syödä todella halvalla, jos tietää oikeat paikat.

No majoituksessa sitten tutkiskelin loottiani ja pesasin vaatteeni. Päälyvaatteisiin oli jäänyt ärsyttävä tupakan haju eilis illan ochiage-tapaamisesta, koska ravintolassa sai tupakoida ja totesin  silloin, että kaipa se on kestettävä.

Kantapäät minulla alkaa olla loppuun kulutettu, kun niihin sattuu vaikka ne painaa vain pehmeään sänkyyn. Pitää pitää ne ilmassa. Vielä muutama päivä…

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s