Vuoden viimeinen päivä ja kolmas päivä Comiketissa

31.12.2016 Lauantai, matkapäivä 10/15

Heräsin aamulla noin 06.30 ja raahaudin sitten Tokyo Big Sightin lähistölle paikalle, missä meidän oli tarkoitus tavata ennen kuin jatkaisimme Tokyo Big Sightiin pistämään Sanmagumon pöydän kasaan. Olin vähän myöhässä (9 min), mutta en ollut viimeinen. Pääsimme circle lipuilla Comikettiin. Mukana meillä oli Yousuken antama laatikko täynnä Sanmagumon tavaraa.  Yousuke oli sanoi itse tulevansa perässä, mutta ei kerennyt ennen kuin ovet suljettiin circleläisiltä, joten hän joutui jonottamaan ja pääsi pöydälle n 1,5 h ovien avaamisen jälkeen.

Sanmagumon uusin Suomili julkaisu möi hyvin ja kun Yousuke sai paikalle loputkin aiemmin julkaistut teokset niin nekin menivät hyvin kaupaksi. Kävin myös vähän kiertelemässä pöytiä ja Comiket huipentui Uchiage tapaamiseen Youkai doujinshi  tekijöiden kanssa (tai jonkin sortin Youkai porukka joka tapauksessa). Ochiage lysti maksoi 3 500 jeniä ja sinä aikana sai syödä ja juoda niin paljon kuin jaksoi. En ole koskaan juonut ainakaan omasta mielestäni näin humalassa. Ajatus toimii, mutta aistit on viturallaan ja tuntuu siltä, että kirjoitusvirheitä on joutunut korjaamaan enemmän kuin normaalisti  blogia kirjoittaessa. Lisäksi olen tehnyt nämä kaksi viimeisintä päivitystä toinen silmä kiinni, jotta voisin keskittyä näyttöön.

dsc00012

Joka tapauksessa, koska japani ei luistanut hyvin esittely kierroksella esittelin itseni japaniksi näin: ”Olen Pesuri (nimimerkkini). Olen Sanmagumo-circlen jäsen ja suomalainen. En puhu tai ymmärrä japania.” Lopuksi vielä nostin peukun ilmaan ennen kuin istun takaisin alas saadan pienet naurut aikaiseksi. Kielimuurin takia suurimmaksi osaksi tuli  juteltua vain suomalaisten Buccehin ja Jaakuin kanssa. Alkoholia kului ja mielestäni tämä oli pahin juominki omalla kohdallani tähän mennessä. Pääsin kyllä takaisin majoitukseen ongelmitta, mutta alkoholin vaikutus oli selvä aisteissa. No, eiköhän sitä huomenna ole kunnossa. Katson, jos jotain mielen kiintoisia kuvia tai muuta lisättävää olisi vielä huomena.

Hyvää Uutta vuotta!

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s